Kategorier Varumärken

Alla märkeskläder

Plick introducerar stolt en reloved & remade kollektion designad av Ezzie (@callmeezzie) i samarbete med kreatören Ebba Martin och Plick. Kläderna är inspirerad av 00-talets låga midjor, snörade korsetter och kostymvästar.

Ezzie är känd för sin stil inspirerad från 90- & 00-talet som hon visar på sin Instagram och Youtube-kanal, båda under namnet @callmeezzie. Hon återspeglar sin passion för mode i allt hon skapar, främst via foto och film.

Kollektionen släpps exklusivt på Plick-appen söndagen den 16:e maj kl 17.00

 

ebba martin

Kreatören och sömmerskan Ebba Martin är 21 år och kommer från Stockholm. Efter att ha studerat ett år i Paris flyttade hon för att plugga på Textilskolen i Köpenhamn. Idag bor hon i Stockholm och praktiserar sin kreativitet genom att skapa och sy kläder. Ebba har utifrån Ezzies vision omdesignat utvalda secondhand-kläder och sytt upp samtliga plagg inkluderade i kollektionen. Alla plagg är alltså 100% reloved.

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play