Kategorier Varumärken

Alla märkeskläder

Dom är i storlek 40 men tycker att de passar bra i midjan på mej som brukar ha storlek 38, dom är sällan använda då jag inte kostymbyxor så de är i skick! ,frakt tillkommer🥰. Kostymer.
Dom är i storlek 40 men tycker att de passar bra i midjan på mej som brukar ha storlek 38, dom är sällan använda då jag inte kostymbyxor så de är i skick! ,frakt tillkommer🥰. Kostymer.

Kostymbyxor

Dom är i storlek 40 men tycker att de passar bra i midjan på mej som brukar ha storlek 38, dom är sällan använda då jag inte kostymbyxor så de är i skick! ,frakt tillkommer🥰

Bik bok Bikbok Fest Svart Kostymbyxor

PRIS 60kr
STL 40/38
Kategori kostymer
Märke bikbok

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play