Kategorier Plick x Ezzie Varumärken

Alla märkeskläder

Tillsammans med Philippa Parnevik har vi utformat en exklusiv second hand remake kollektion bestående av 30 plagg. Kollektionen släpptes söndagen den 15:e november och har tagits fram i samarbete med tre unga kreatörer @iggyjenas, @imaskopi och @axelkonstnar.

Syftet med kollektionen är att inspirera unga kreativa personer att våga utmana industrin och vara delaktiga i att göra den mer hållbar.

Hur och vad vi konsumerar är avgörande för vår planets framtid – vi måste göra det lätt, kul och attraktivt att göra skillnad.

First drop – Sold out!

Plick och Philippa har i samarbete med Axelkonstnar tagit fram en second hand t-shirt kollektion med tryck skapt av Axel själv. Kollektionen består utav nio unika plagg. Klicka på plaggen för att komma till kollektionen på ’Philippa Parnevik’ s konto i appen.

Second drop – Sold out!

Plick och Philippa har i samarbete med Imaskopi tagit fram en re-made stickad kollektion från second hand plagg. Kollektionen är designad av Philippa och omskapad av Imaskopi. Kollektionen finns tillgänglig i Plick appen. Kollektionen består utav nio unika plagg. Klicka på plaggen för att komma till kollektionen på Philippas sida.

Third drop – Sold out!

Plick och Philippa har i samarbete med Iggy Jeans tagit fram en re-made jeans kollektion med patchestryck skapad av Iggy Jeans själv. Kollektionen finns i Plick appen. Kollektionen består utav nio unika plagg. Klicka på plaggen för att komma till Philippas profil i appen.

Kreatörerna

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play