Plick X Philippa Kategorier Varumärken

Alla märkeskläder

Third drop – Live now!

Plick och Philippa har i samarbete med Iggy Jeans tagit fram en re-made jeans kollektion med patchestryck skapad av Iggy Jeans själv. Kollektionen finns i Plick appen. Kollektionen består utav nio unika plagg. Klicka på plaggen för att komma till Philippas profil i appen.

Tillsammans med Philippa Parnevik har vi utformat en exklusiv second hand remake kollektion bestående av 30 plagg. Kollektionen släpps söndagen den 15:e november och har tagits fram i samarbete med tre unga kreatörer @iggyjenas, @imaskopi och @axelkonstnar.

Syftet med kollektionen är att inspirera unga kreativa personer att våga utmana industrin och vara delaktiga i att göra den mer hållbar.

Hur och vad vi konsumerar är avgörande för vår planets framtid – vi måste göra det lätt, kul och attraktivt att göra skillnad.

Shoppa kollektionen

Kollektionerna släpps i tre omgångar.
Följ dessa steg för att kunna köpa och bli påmind via push notis när kollektionerna släpps!

Ladda ner appen och skapa ett konto

Följ ’Philippa Parnevik’ i appen

Du är nu redo för att shoppa! När kollektionen släpps kommer du att få en notis.

Second drop – Live now!

Plick och Philippa har i samarbete med Imaskopi tagit fram en re-made stickad kollektion från second hand plagg. Kollektionen är designad av Philippa och omskapad av Imaskopi. Kollektionen finns tillgänglig i Plick appen. Kollektionen består utav nio unika plagg. Klicka på plaggen för att komma till kollektionen på Philippas sida.

First drop – Live now!

Plick och Philippa har i samarbete med Axelkonstnar tagit fram en second hand t-shirt kollektion med tryck skapt av Axel själv. Kollektionen består utav nio unika plagg. Klicka på plaggen för att komma till kollektionen på ’Philippa Parnevik’ s konto i appen.

Kreatörerna

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play