Kategorier Plick x Ezzie Varumärken

Alla märkeskläder

Intresse kolla på mina chunky dunky. Äkta stockx tags och kvitto finns. Byte tas emot så skriv om om du har något. Kan säljas för rätt pris med. Skor.
Intresse kolla på mina chunky dunky. Äkta stockx tags och kvitto finns. Byte tas emot så skriv om om du har något. Kan säljas för rätt pris med. Skor.

Chunky dunky

Intresse kolla på mina chunky dunky. Äkta stockx tags och kvitto finns. Byte tas emot så skriv om om du har något. Kan säljas för rätt pris med

Nike sb dunks Dunk Dunks Chunky Nike Skor Skate

PRIS 0kr
STL 45
Kategori skor

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play