Kategorier Varumärken

Kolla in dessa liknande annonser 😍

Superfin virkad topp som jag aldrig använt. Man knyter den i nacken och ryggen så går att anpassa storleken från xs till l. Möts upp i Stockholm och fraktar ✨. Toppar.
Superfin virkad topp som jag aldrig använt. Man knyter den i nacken och ryggen så går att anpassa storleken från xs till l. Möts upp i Stockholm och fraktar ✨. Toppar.

SOLD

Virkad topp

Superfin virkad topp som jag aldrig använt. Man knyter den i nacken och ryggen så går att anpassa storleken från xs till l. Möts upp i Stockholm och fraktar ✨

Pride Beyondretro Humana 90tal 90-tal 90s 00tal 00-tal 00s Y2k 60tal 60-tal 60s 70tal 70-tal 70s Virkadtopp Virkat Virkad Hippie ?

Detaljer

Pris 100kr
Storlek XS-L
Kategori toppar
Status Såld

Fraktalternativ

Kan mötas upp

Stockholm

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play