Kategorier Varumärken

Ät, Spring, Njut (inbunden)

Ät, Spring, Njut är en bok om två passioner: löpning och god mat. Anpassad för löpare på alla nivåer med 80 varierade recept; frukostar, sallader, bröd, huvudrätter, snacks, drycker och efterrätter. Många av recepten är vegetariska eller helt veganska. De är lätt gjorda och välbalanserade, hjälper löpare att nå sina träningsmål och samtidigt äta god och nyttig mat som ger den energi som behövs för att orka långa träningspass och vardagsbestyr. Boken innehåller också intervjuer med några av världens bästa trail och bergslöpare, som ger sina råd och tips om näring och träning. Medverkande löpare: Emelie Forsberg, Ida Nilsson, Mimmi Kotka, Ricky Lightfoot, Zach Miller och Courtney Dauwalter. - Som pappa och kock vill jag äta så gott och så bra som möjligt för att kunna njuta av livet till fullo. Jag hoppas att boken ska kunna ge dig inspiration till att både laga god sund mat i köket och till att ge dig ut och löpa i naturen. Det är det som ¨njut¨ i titeln står för. Att njuta av det man gör: njut av av löpningen och njut av att äta bra, riktig mat som smakar fantastiskt. Du ska inte pressa dig för hårt i löpningen och inte plåga dig med special mat ¨för atleter¨ som du inte gillar. Men omvänt ska du heller inte slösa bort allt det hårda arbete du har lagt ner genom att äta en massa skräpmat och tomma kalorier. Oavsett om du gillar att springa några kilometer i närmaste skog eller ultralopp som pågår i flera dagar så är rådet ungefär detsamma. Lyssna på kroppen, om du njuter kan det knappast bli fel! Billy White är en engelsk kock som bor i Sverige. Han har en bakgrund inom fine dining, bland annat från St John i London, Fäviken och Mathias Dahlgrens restaurant Matbaren. Nu är han köksmästare på Rosendals Trädgård. Löpning är hans andra passion och han kan numera titulera sig 100 miles löpare. Han är bosatt utanför Stockholm med sin fru och sina två barn.    Format Inbunden   Omfång 224 sidor   Språk Svenska   Förlag Gawell Förlag   Utgivningsdatum 2019-09-09   Medverkande Patrik Engström   Medverkande Kai Ristilä   Medverkande Emily Preece- Morrison   ISBN 9789198383898  . Böcker.
Ät, Spring, Njut är en bok om två passioner: löpning och god mat. Anpassad för löpare på alla nivåer med 80 varierade recept; frukostar, sallader, bröd, huvudrätter, snacks, drycker och efterrätter. Många av recepten är vegetariska eller helt veganska. De är lätt gjorda och välbalanserade, hjälper löpare att nå sina träningsmål och samtidigt äta god och nyttig mat som ger den energi som behövs för att orka långa träningspass och vardagsbestyr. Boken innehåller också intervjuer med några av världens bästa trail och bergslöpare, som ger sina råd och tips om näring och träning. Medverkande löpare: Emelie Forsberg, Ida Nilsson, Mimmi Kotka, Ricky Lightfoot, Zach Miller och Courtney Dauwalter. - Som pappa och kock vill jag äta så gott och så bra som möjligt för att kunna njuta av livet till fullo. Jag hoppas att boken ska kunna ge dig inspiration till att både laga god sund mat i köket och till att ge dig ut och löpa i naturen. Det är det som ¨njut¨ i titeln står för. Att njuta av det man gör: njut av av löpningen och njut av att äta bra, riktig mat som smakar fantastiskt. Du ska inte pressa dig för hårt i löpningen och inte plåga dig med special mat ¨för atleter¨ som du inte gillar. Men omvänt ska du heller inte slösa bort allt det hårda arbete du har lagt ner genom att äta en massa skräpmat och tomma kalorier. Oavsett om du gillar att springa några kilometer i närmaste skog eller ultralopp som pågår i flera dagar så är rådet ungefär detsamma. Lyssna på kroppen, om du njuter kan det knappast bli fel! Billy White är en engelsk kock som bor i Sverige. Han har en bakgrund inom fine dining, bland annat från St John i London, Fäviken och Mathias Dahlgrens restaurant Matbaren. Nu är han köksmästare på Rosendals Trädgård. Löpning är hans andra passion och han kan numera titulera sig 100 miles löpare. Han är bosatt utanför Stockholm med sin fru och sina två barn.    Format Inbunden   Omfång 224 sidor   Språk Svenska   Förlag Gawell Förlag   Utgivningsdatum 2019-09-09   Medverkande Patrik Engström   Medverkande Kai Ristilä   Medverkande Emily Preece- Morrison   ISBN 9789198383898  . Böcker.

Ät, Spring, Njut (inbunden)

Ät, Spring, Njut är en bok om två passioner: löpning och god mat. Anpassad för löpare på alla nivåer med 80 varierade recept; frukostar, sallader, bröd, huvudrätter, snacks, drycker och efterrätter. Många av recepten är vegetariska eller helt veganska. De är lätt gjorda och välbalanserade, hjälper löpare att nå sina träningsmål och samtidigt äta god och nyttig mat som ger den energi som behövs för att orka långa träningspass och vardagsbestyr. Boken innehåller också intervjuer med några av världens bästa trail och bergslöpare, som ger sina råd och tips om näring och träning. Medverkande löpare: Emelie Forsberg, Ida Nilsson, Mimmi Kotka, Ricky Lightfoot, Zach Miller och Courtney Dauwalter. - Som pappa och kock vill jag äta så gott och så bra som möjligt för att kunna njuta av livet till fullo. Jag hoppas att boken ska kunna ge dig inspiration till att både laga god sund mat i köket och till att ge dig ut och löpa i naturen. Det är det som ¨njut¨ i titeln står för. Att njuta av det man gör: njut av av löpningen och njut av att äta bra, riktig mat som smakar fantastiskt. Du ska inte pressa dig för hårt i löpningen och inte plåga dig med special mat ¨för atleter¨ som du inte gillar. Men omvänt ska du heller inte slösa bort allt det hårda arbete du har lagt ner genom att äta en massa skräpmat och tomma kalorier. Oavsett om du gillar att springa några kilometer i närmaste skog eller ultralopp som pågår i flera dagar så är rådet ungefär detsamma. Lyssna på kroppen, om du njuter kan det knappast bli fel! Billy White är en engelsk kock som bor i Sverige. Han har en bakgrund inom fine dining, bland annat från St John i London, Fäviken och Mathias Dahlgrens restaurant Matbaren. Nu är han köksmästare på Rosendals Trädgård. Löpning är hans andra passion och han kan numera titulera sig 100 miles löpare. Han är bosatt utanför Stockholm med sin fru och sina två barn. Format Inbunden Omfång 224 sidor Språk Svenska Förlag Gawell Förlag Utgivningsdatum 2019-09-09 Medverkande Patrik Engström Medverkande Kai Ristilä Medverkande Emily Preece- Morrison ISBN 9789198383898

Detaljer

Pris 249kr
Storlek -
Kategori bocker

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej!

I plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play