Kategorier Varumärken

Om Plick

Köp & sälj second hand kläder

Plick är sedan 2013 en av Sveriges största nischmarknadsplatser för kläder, skor och accessoarer. Köp, sälj & upptäck – bra för både miljön och din privatekonomi.

Plick är mer än bara köp och sälj. Plick är kul och socialt. Det är helt gratis att skapa konto och ladda upp annonser!

Våra användare är de viktigaste ambassadörerna och har stor del i hur tjänsten utvecklas. Intresset för second hand kläder fortsätter att växa starkare för varje dag som går. Fler inser fördelarna i att handla begagnat och miljömedvetet.

Marknadsplatsen i appen

Appen är kärnan i Plick och ger helt klart bäst användarupplevelse. Det är med hjälp av appen som du laddar upp och editerar dina annonser. Du kan chatta med andra säljare, likea plagg du tycker om & följa personer vars stil du gillar.

Appen har en inbyggd betallösning som gör det möjligt att handla direkt via kort. Om du som köpare handlar via den inbyggda betallösningen så garanterar vi pengarna tillbaka om något skulle gå snett.

Det är helt gratis att ladda upp annonser på Plick!

Marknadsplatsen på webben

På webben får du får du en bättre överblick av de 100 000-tals plagg som finns på Plick. Du kan även logga in för att hålla koll på din nyhets-feed & svara på meddelanden.

På webben är det inte möjligt att lägga upp annonser då det alltid kommer vara smidigare att göra det från appen där kameran och bilderna redan finns. Vi ser dock ett stort värde i att alltid kunna komma åt sitt konto oberoende av webbläsare och enhet.

För bäst upplevelse rekommenderar vi att använda appen för mobila enheter och hemsidan när du har dator tillgänglig!

Ladda ner Appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj

hämta appen!

hej kompis!

i plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. plick finns på App Store och Google Play!

gå till App Store gå till Google Play Android app on Google Play