Kategorier Varumärken

Om oss

Köp, sälj & scrolla reloved

Plick är Sveriges största nischmarknad för reloved kläder, skor och accessoarer. Hos oss är det alltid helt gratis att annonsera och varje vecka laddas det upp tusentals annonser från våra 1 miljon registrerade användare.

Plick är dock mer än bara köp och sälj. Det är en marknadsplats som är, och kommer alltid vara, för dig – och vi gör allt vi kan för att just du ska få den bästa möjliga upplevelsen av plattformen.

Tillsammans gör vi second-hand till first-hand. Och på vägen dit ska vi ha kul.

Plick <3 appen

Vi är ett så kallat app-first företag. För att få den fulla upplevelsen – ladda ner appen och registrera ett konto. Det är endast i appen du kan ladda upp och hantera dina annonser, samt genomföra köp. Appen är även bättre anpassad för chatta med andra på plick, likea plagg du tycker om samt följa andra likasinnade. 

Via appen får du även tillgångs till vår inbyggda betal- och fraktlösning. Via plick är det möjligt att sälja, köpa och boka (rabatterad samt spårbar) frakt i appen, och alltid med aktiverat köparskydd.

Och kom ihåg – att sälja på plick är alltid helt gratis, och vi tar inte ut några avgifter av säljaren. 

Plick på webben!

Än så länge så kan du inte genomföra köp eller ladda upp dina plagg på webben. Du kan dock få en breadre överblick över de miljontals plagg som finns på plick, få dina notiser samlade samt svara på dina meddelanden. 

Vi ser ett värde av att kunna komma åt sitt konto oberoende av webbläsare och enhet. Med det sagt, rekommenderar vi varmt att ladda ner appen för att få den bästa upplevelsen. 

Vad är plick?


Köp billigt hållbart mode

Plick har 1miljon+ preloved varor, alla tillgängliga till bra priser

Köparskydd

Alla varor som köps via plick är skyddade av en pengarna tillbaka garanti om något går fel

Inga säljaravgifter

Tjäna pengar på kläderna du inte använder längre, och utan säljaravgifter

Kom igång
Hämta appen!

Hej kompis!

I plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play