Plick Second Hand
Kategorier Om oss Vanliga frågor Varumärken

Alla märkeskläder

Köp & sälj second hand kläder

Plick är sedan 2013 en av Sveriges största nischmarknadsplatser för kläder, skor och accessoarer. Köp, sälj & upptäck – bra för både miljön och din privatekonomi.

Plick är mer än bara köp och sälj. Plick är kul och socialt. Det är helt gratis att skapa konto och ladda upp annonser!

Våra användare är de viktigaste ambassadörerna och har stor del i hur tjänsten utvecklas. Intresset för second hand kläder fortsätter att växa starkare för varje dag som går. Fler inser fördelarna i att handla begagnat och miljömedvetet.

Marknadsplatsen i appen

Appen är kärnan i Plick och ger helt klart bäst användarupplevelse. Det är med hjälp av appen som du laddar upp och editerar dina annonser. Du kan chatta med andra säljare, likea plagg du tycker om & följa personer vars stil du gillar.

Appen har en inbyggd betallösning som gör det möjligt att handla direkt via kort. Om du som köpare handlar via den inbyggda betallösningen så garanterar vi pengarna tillbaka om något skulle gå snett.

Det är helt gratis att ladda upp annonser på Plick!

Marknadsplatsen på webben

På webben får du får du en bättre överblick av de 100 000-tals plagg som finns på Plick. Du kan även logga in för att hålla koll på din nyhets-feed & svara på meddelanden.

På webben är det inte möjligt att lägga upp annonser då det alltid kommer vara smidigare att göra det från appen där kameran och bilderna redan finns. Vi ser dock ett stort värde i att alltid kunna komma åt sitt konto oberoende av webbläsare och enhet.

För bäst upplevelse rekommenderar vi att använda appen för mobila enheter och hemsidan när du har dator tillgänglig!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play