Kategorier Varumärken

Mat som mode (inbunden)

Plötsligt kom avokadon till Sverige. Och så kom kiwin. Sedan blev det omodernt att inta kolhydrater, och vem har inte gått i diverse modematfällor helt i onödan? Gastronomisk kalender för 2018 har temat mat som mode; prins Carl Philip funderar över framtidens mat, professor Birgitta Watz reder ut konsten att duka ett kaffebord, biskop Martin Lind beskriver en helig dryck, professor Stephan Rössner förklarar allt om dieters uppgång och fall, därtill finns en lång rad andra kända personligheters tankar om mat som trend, som glädje och samtalsämne. Filosofiska betraktelser varvas med historiska perspektiv detta är en bok som ingen bör vara utan! Lärorik, rolig och fylld av berättelser av Gastronomiska Akademiens ledamöter och andra människor med insikt i livets goda.  Med denna kalender firar Gastronomiska Akademien sitt sextionde år; föreliggande verk är världens äldsta årligen utkommande i sitt slag.  Magdalena Ribbing var en välkänd författare, journalist och expert på etikett. Karsten Thurfjell är välkänd kulturjournalist på Sveriges Radio, matskribent och tillsammans med Ribbing bokens/kalenderns redaktör. En rad välkända och matälskande skribenter medverkar, bl.a. Niklas Rådström, Martin Linder och Charlotte Birnbaum.  Bara några dagar efter att arbetet med Gastronomisk kalender 2018 slutförts rycktes Magdalena Ribbing tragiskt bort i en olyckshändelse. Som läsaren kommer att märka har hon skrivit och redigerat en mycket stor del av innehållet i denna volym, precis som under det dryga decennium hon fungerat som kalenderns redaktör. En mer utförlig minnestext planeras till nästa årgång. Gastronomisk kalender vill med dessa rader uttrycka ett varmt tack till Magdalena Ribbing för hennes ovärderliga insatser och inte minst för hennes okuvliga energi och sprudlande esprit.    Format Inbunden   Omfång 208 sidor   Språk Svenska   Förlag Carlsson   Utgivningsdatum 2017-10-30   Medverkande Magdalena Ribbing   Medverkande Karsten Thurfjell   Medverkande Stina Kylhammar   ISBN 9789173318631  . Böcker.
Plötsligt kom avokadon till Sverige. Och så kom kiwin. Sedan blev det omodernt att inta kolhydrater, och vem har inte gått i diverse modematfällor helt i onödan? Gastronomisk kalender för 2018 har temat mat som mode; prins Carl Philip funderar över framtidens mat, professor Birgitta Watz reder ut konsten att duka ett kaffebord, biskop Martin Lind beskriver en helig dryck, professor Stephan Rössner förklarar allt om dieters uppgång och fall, därtill finns en lång rad andra kända personligheters tankar om mat som trend, som glädje och samtalsämne. Filosofiska betraktelser varvas med historiska perspektiv detta är en bok som ingen bör vara utan! Lärorik, rolig och fylld av berättelser av Gastronomiska Akademiens ledamöter och andra människor med insikt i livets goda.  Med denna kalender firar Gastronomiska Akademien sitt sextionde år; föreliggande verk är världens äldsta årligen utkommande i sitt slag.  Magdalena Ribbing var en välkänd författare, journalist och expert på etikett. Karsten Thurfjell är välkänd kulturjournalist på Sveriges Radio, matskribent och tillsammans med Ribbing bokens/kalenderns redaktör. En rad välkända och matälskande skribenter medverkar, bl.a. Niklas Rådström, Martin Linder och Charlotte Birnbaum.  Bara några dagar efter att arbetet med Gastronomisk kalender 2018 slutförts rycktes Magdalena Ribbing tragiskt bort i en olyckshändelse. Som läsaren kommer att märka har hon skrivit och redigerat en mycket stor del av innehållet i denna volym, precis som under det dryga decennium hon fungerat som kalenderns redaktör. En mer utförlig minnestext planeras till nästa årgång. Gastronomisk kalender vill med dessa rader uttrycka ett varmt tack till Magdalena Ribbing för hennes ovärderliga insatser och inte minst för hennes okuvliga energi och sprudlande esprit.    Format Inbunden   Omfång 208 sidor   Språk Svenska   Förlag Carlsson   Utgivningsdatum 2017-10-30   Medverkande Magdalena Ribbing   Medverkande Karsten Thurfjell   Medverkande Stina Kylhammar   ISBN 9789173318631  . Böcker.

Mat som mode (inbunden)

Plötsligt kom avokadon till Sverige. Och så kom kiwin. Sedan blev det omodernt att inta kolhydrater, och vem har inte gått i diverse modematfällor helt i onödan? Gastronomisk kalender för 2018 har temat mat som mode; prins Carl Philip funderar över framtidens mat, professor Birgitta Watz reder ut konsten att duka ett kaffebord, biskop Martin Lind beskriver en helig dryck, professor Stephan Rössner förklarar allt om dieters uppgång och fall, därtill finns en lång rad andra kända personligheters tankar om mat som trend, som glädje och samtalsämne. Filosofiska betraktelser varvas med historiska perspektiv detta är en bok som ingen bör vara utan! Lärorik, rolig och fylld av berättelser av Gastronomiska Akademiens ledamöter och andra människor med insikt i livets goda. Med denna kalender firar Gastronomiska Akademien sitt sextionde år; föreliggande verk är världens äldsta årligen utkommande i sitt slag. Magdalena Ribbing var en välkänd författare, journalist och expert på etikett. Karsten Thurfjell är välkänd kulturjournalist på Sveriges Radio, matskribent och tillsammans med Ribbing bokens/kalenderns redaktör. En rad välkända och matälskande skribenter medverkar, bl.a. Niklas Rådström, Martin Linder och Charlotte Birnbaum. Bara några dagar efter att arbetet med Gastronomisk kalender 2018 slutförts rycktes Magdalena Ribbing tragiskt bort i en olyckshändelse. Som läsaren kommer att märka har hon skrivit och redigerat en mycket stor del av innehållet i denna volym, precis som under det dryga decennium hon fungerat som kalenderns redaktör. En mer utförlig minnestext planeras till nästa årgång. Gastronomisk kalender vill med dessa rader uttrycka ett varmt tack till Magdalena Ribbing för hennes ovärderliga insatser och inte minst för hennes okuvliga energi och sprudlande esprit. Format Inbunden Omfång 208 sidor Språk Svenska Förlag Carlsson Utgivningsdatum 2017-10-30 Medverkande Magdalena Ribbing Medverkande Karsten Thurfjell Medverkande Stina Kylhammar ISBN 9789173318631

Detaljer

Pris 239kr
Storlek -
Kategori bocker

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej!

I plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play