Kategorier Varumärken
Säljer dessa populära å snygga kostymbyxorna från bik bok. Sitter så snyggt men har andra kostymbyxor som jag använder mer, skriv för fler bilder ☺️. Jeans & Byxor.
Säljer dessa populära å snygga kostymbyxorna från bik bok. Sitter så snyggt men har andra kostymbyxor som jag använder mer, skriv för fler bilder ☺️. Jeans & Byxor.

Kostymbyxor

Säljer dessa populära å snygga kostymbyxorna från bik bok. Sitter så snyggt men har andra kostymbyxor som jag använder mer, skriv för fler bilder ☺️

Byxor Jeans Zara Madlady Classy Kostymbyxa Kostymbyxor Bikbok Bik bok

Detaljer

Pris 70kr
Storlek 38
Kategori byxor
Märke bikbok

Fraktalternativ

Leveransinformation

Postnord Blå påse S (max 2kg) - 45 SEK

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen har du fri tillgång till alla funktioner och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play