Kategorier Märken Produkter Om oss Vanliga frågor Presentkort
Logga in
Logga in
Kategorier Märken Produkter Om oss Vanliga frågor Presentkort
Tyvärr hittar vi inte varan du letar efter men ta en titt på dessa liknande...
Visa alla
plick x bookhero
Läkande dundermat : en kokbok med livskraft (inbunden) - LÄKANDE DUNDERMAT Maten i kokboken är vanlig naturlig vardagsmat för alla. Den är extra näringstät och stärker ditt immunförsvar. Mat som boostar ögat, smaklökar, tarmflora och stödjer alla celler i din kropp från topp till tå. Extra bra är den för dig med inflammation, magbesvär, övervikt, allergi och autoimmun sjukdom. Recepten och informationen i kokboken är enligt paleo-, lågkolhydratskost och autoimmuna protokollet (AIP). Det är kost som innehåller grönsaker, kött, fisk och naturliga fetter. Kokboken innehåller recept för långkok och snabblagade middagar. Den är naturligt fri från gluten, mjölk, ägg och nötter. Att äta och leva enligt autoimmuna protokollet kan ge mycket bättre hälsa visar forskningen. En stor skara människor världen över vittnar om bättre hälsa med hjälp av AIP-kost. Tina fick stora hälsofördelar; mer energi, styrka, glädje och som bonus en hållbar viktminskning. Livet vände och i boken delar hon med sig av sin hälsoresa och den färgstarka dundermaten som gjorde henne friskare.Kokboken innehåller ren naturlig mat som:• Stärker ditt immunförsvar• Stärker din tarmflora• Balanserar ditt blodsocker• Ger dig ett jämnare humör• Läker eller minskar symtom från sjukdom• Ger viktminskning om du behöver det“Tina har tagit kontrollen över sin egen hälsa på ett imponerande sätt. Hon, tillsammans med många andra jag mött genom årens lopp, har kunnat revolutionera sin hälsa genom att förstå sambanden mellan mat, rörelse och den egna kroppen. I denna bok kombinerar Tina sitt färgsprakande konstnärskap med sitt hälsokunnande på ett inspirerande sätt. Jag kan inte annat än att varmt rekommendera boken.”Jonas Bergqvist, utbildare inom kost, träning och hälsa, författare till Ät & Lev Paleo   “Vi lever i en tid då allt fler tvingas uppleva hur deras eget immunförsvar inte längre fungerar som det ska. Kanske är du en av dem som har drabbats av överkänslighet, inflammation eller autoimmun sjukdom? I så fall kan den här boken bli avgörande för din läkningsprocess. Tina Haldorsson skriver med djup kunskap om matens inverkan på immunförsvaret och om vad som sker i kroppen när du lägger om kosten. Med stor omsorg har hon valt ut några av de näringsrikaste recepten från den autoimmuna kosten (AIP), paleo och lågkolhydratkost. Jag är säker på att boken och dess vackra bilder kommer att ge dig värdefull inspiration som gör vägen till bättre hälsa lätt och njutningsfull.”Karl Hultén, biomedicinare och författare till Autoimmun handbokTINA HALDORSSON är författare, receptmakare och fotograf till Läkande dundermat. Tina är konstnär, certifierad kost- och hälsocoach och driver matbloggen Colorfulhealth.se där hon inspirerar och coachar människor till bättre hälsa.    Format Inbunden   Omfång 160 sidor   Språk Svenska   Förlag Mind & Health tools   Utgivningsdatum 2020-11-06   Medverkande Tina Haldorsson   ISBN 9789198650600
-
Läkande dundermat : en kokbok med livskraft (inbunden)
209 SEK
plick x bookhero
Blåmusslor : en kokbok för framtiden (inbunden) - Musslor är nyttiga, goda, prisvärda, enkla och snabba att tillaga, de gifter sig med oändligt många smaker och bäst av allt - de är miljövänliga! Att odlade blåmusslor kan räknas in bland våra mest hållbara råvaror är en av många anledningar till att det behövs en kokbok om denna fina, proteinrika mollusk. Med den här boken vill Tintin André öka vår medvetenhet om hållbar mat från havet och inspirera fler att upptäcka musslor som både en närodlad delikatess och vardagsmat. Recepten tilllämpar tillagningsmetoder med inspiration från världens olika kök. Boken går också igenom hur man förvarar och tillagar musslor och vilka drycker som passar till. Den ger vidare en bakgrund till hur musselätandet ser ut i Europa och hur musslor lever, utvecklas och odlas - till exempel i marina kolonilotter i Göteborg och Helsingborg."Musslor är inte bara goda utan också nyttiga, miljövänliga och billiga. Låt dig lockas med av nya smaker & härliga recept i Tintin Andrés första bok: Blåmusslor - En kokbok för framtiden." Allers, Sandra Palmqvist    Format Inbunden   Språk Svenska   Utgivningsdatum 2023-09-15   Medverkande Tintin André   Medverkande Nicholas André   Medverkande Eva Jais-Nielsen   ISBN 9789177753209
-
Blåmusslor : en kokbok för framtiden (inbunden)
279 SEK
plick x bookhero
Aubergine : kokboken (inbunden) -   Format Inbunden   Omfång 111 sidor   Språk Svenska   Förlag Edbury Press   Utgivningsdatum 2019-07-31   Medverkande Louise Evans   Medverkande Elsie Formgren   Medverkande Sten Sundström   ISBN 9789163618086
-
Aubergine : kokboken (inbunden)
116 SEK
plick x bookhero
Kikärtor : kokboken (inbunden) -   Format Inbunden   Omfång 112 sidor   Språk Svenska   Förlag Ebury Press   Utgivningsdatum 2018-11-30   Medverkande Elise Formgren   Medverkande Sten Sundström   Medverkande Louise Evans   Medverkande Joff Lee   ISBN 9789163617027
-
Kikärtor : kokboken (inbunden)
78 SEK
plick x bookhero
Hälges kokbok (inbunden) - Vad kommer efter en lyckad jakt? En lyckad middag såklart! Edwin, Ellen och Uffe bjuder på en massa goda matträtter med allt från älg till vildsvin. Hälge, som ännu en gång lyckats undvika att bli en flankstek, bjuder också till bords med goda vegetariska rätter värda skogens konung!    Format Inbunden   Omfång 95 sidor   Språk Svenska   Förlag Egmont Story House   Utgivningsdatum 2022-08-15   ISBN 9789176218846
-
Hälges kokbok (inbunden)
199 SEK
plick x bookhero
Blå kokboken (inbunden) - Blå kokboken är uppföljaren till succéböckerna Rosa kokboken I och II som släpptes hösten 2014 respektive 2015 av författaren och konstnären Anna Benson. 100 kr per bok gick till kampen mot cancer. Rosa kokböckerna vann juryns specialpris två år i rad på World Gourmand Awards. De tapetserade dessutom Sverige genom såväl löpsedlar som stortavlor vilket medförde till böckerna hittills har samlat in knappt 1,6 miljon kronor till förmån för Cancerfonden. Nu är målet högre. Denna gång är det Prostatacancerförbundet som är förmånstagare. Upplägget är detsamma som tidigare. Men med 12 välkända män som delar med sig av sina liv och framförallt sitt möte med cancer. En del berättar för första gången. Det kan vara självupplevt, eller så kan det ha drabbat en vän, förälder eller partner. För att lägga till något mer, något som för det mesta står för det positiva och kärleksfulla i livet, så delar männen också med sig av sitt paradrecept och om sina tankar kring kost och hälsa. Samt hur man delar med sig av något så svårt. Blå kokboken säljs i begränsad upplaga och först till kvarn gäller. 100 kr per bok går till kampen mot cancer. 1 av 3 får cancer i Sverige idag. Alla har vi någon i vår närhet som drabbats. Prostatacancer är Sveriges vanligaste sjukdom och cirka 10 000 män drabbas årligen. Prognosen säger att detta ökar. Medverkande Blå kokboken: Bert Karlsson, Börje Salming, David Hellenius, Edward Blom, Özz Nûjen, Gabriel Forss, Ingvar Oldsberg, Oscar Zia, Patrik Sjöberg, Per Elofsson, Ralf Edström och Stefan Sauk.    Format Inbunden   Omfång 191 sidor   Språk Svenska   Förlag Benzer Publishing   Utgivningsdatum 2017-10-12   ISBN 9789186455453
-
Blå kokboken (inbunden)
269 SEK
plick x bookhero
Aubergine : kokboken (inbunden) -   Format Inbunden   Omfång 111 sidor   Språk Svenska   Förlag Edbury Press   Utgivningsdatum 2019-07-31   Medverkande Louise Evans   Medverkande Elsie Formgren   Medverkande Sten Sundström   ISBN 9789163618086
-
Aubergine : kokboken (inbunden)
116 SEK
plick x bookhero
Viltstyckmästarens kokbok (inbunden) - Under de senaste åren har blickar riktats allt mer på vad vi äter och framförallt på vad maten innehåller. Böcker om vad den moderna maten innehåller i form av kemikalier och tillsatser har också publicerats. Vi ser en stark trend där miljömedvetna svenskar gärna lägger viltkött på tallriken. Viltkött är ett magert, proteinrikt kött som är rikt på mineraler och som innehåller nyttiga Omega3-fetter. Viltkött är också fritt från läkemedel och har låga halter av miljögifter och tungmetaller.  Föfrattaren har gedigen kunskap i ämnet och har tidigare bland annat gett ut följande titlar: Styckning av vilt Grilla, vilt och fisk Så röker du kött och fisk Från håv till tallrik Fisken efter fångsten. Välkomna till min matvärld ! Boken vänder sig till alla som uppskattar god mat och som värdesätter den stund av avkoppling och gemenskap som måltiden ger.  Jag vill här dela med mig av mina erfarenheter och de kunskaper jag etablerat under en lång följd av matlagningstillfällen, tillvaratagande av kött från vilt och tamboskap, charkuteri och styckning. Men framförallt kommer, det jag här vill förmedla, från ett omfattande och gediget ätande i glädjens tecken. När man betraktar sig själv i spegeln kan man se att dessa strävanden inte varit förgäves. Matchvikten hålls stadigt över 100 och rynkbildningarna tillbakahållna av ett visst övertryck inifrån. Dock är hullet fortfarande fast och detta kan tillskrivas ett rörligt liv i skog och mark med bössa och fiskespö. Häri ligger filosofin med det kvalitativa ätandet ät dig mätt på bra saker men rör på dig! Fysiska aktiviteter utomhus sätter fart på blodomlopp och metabolismen samt stimulerar kreativiteten inför stundande måltidsupplevelser. Innehållet i boken kretsar kring hantering av viltkött och hur man tar tillvara på de "svårare" bitarna. Allt från den grundläggande hanteringen, puts, mörningslagring, styckning och hygienfrågor till ren matlagning. Här finns en blandning av gammalt och nytt, utländska influenser, svensk husmanskost och en lovsång till långkoket. Alf Andersson    Format Inbunden   Omfång 111 sidor   Språk Svenska   Förlag Bokförlaget Settern   Utgivningsdatum 2012-05-14   Medverkande Jonas Gerdle   Medverkande Alf Andersson   ISBN 9789175866383
-
Viltstyckmästarens kokbok (inbunden)
229 SEK
Om oss

Plick är sedan 2013 en av Sveriges största nischmarknadsplatser för kläder, skor och accessoarer. Köp, sälj & upptäck second-hand - bra för både miljön och din plånbok.

Hantera cookies
Cookie policy
Kontakt
Plick AB
Kungsgatan 28
753 21 Uppsala
support@plick.se
Karriär Jobb via plick
Press press@plick.se
iOS app on App Store Android app on Google Play