Plick Second Hand

Second Hand kläder och accessoarer från hela Sverige

Alla märkeskläder

Hur registrerar jag ett konto?

Du registrerar ditt konto hos oss genom att klicka här eller genom att på sajten klicka på “Logga in” högst upp på sidan och därefter välja ”Skapa konto”. Du kan välja att skapa konto med email och lösenord eller genom att logga in med Facebook. Vi rekommenderar att ladda ner appen för att även få tillgång till att kunna ladda upp och hantera dina annonser (du kan självklart också skapa konto i appen). Kontot som du skapar fungerar till alla våra plattformar oberoende av var du skapar det.

Hur loggar jag in?

Du loggar in på Plick genom att klicka här eller genom att ladda ner vår app och logga in via den. Vi rekommenderar att ladda ner appen för att även få tillgång till att kunna ladda upp och hantera annonser.

Jag kommer inte ihåg min e-postadress?

Har du glömt bort eller inte längre har tillgång till den e-postadress du angivit på ditt konto behöver du kontakta vår support för att komma vidare.

Jag kommer inte ihåg mitt lösenord?

Har du glömt bort ditt lösenord kan du använda funktionen ”återställ lösenord”. Du når den genom att klicka här eller genom att gå till logg-in sidan i appen och klicka på länken ”Återställ lösenord”.

Hur redigerar jag uppgifter på mitt konto?

För att ändra uppgifter på ditt konto behöver du logga in i appen (iOS eller Android) och gå till din profil. Där klickar du på ikonen med de tre ”plupparna” uppe till höger och väljer ”Edit profile”. Det är inte möjligt att göra detta från hemsidan. Om du vill byta din e-postadress så får du höra av dig till vår support.

Hämta appen!

Hej Kompis!

Plickwebben är i beta. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play