Kategorier Varumärken

Alla märkeskläder

Säljer mina älskade Buffalo. Bra skick. Ser smutsigare ut på bild än vad dom är i verkligheten. Originalpris 1800kr. Storlek 40 men passar mig som är 40/41. Skor.
Säljer mina älskade Buffalo. Bra skick. Ser smutsigare ut på bild än vad dom är i verkligheten. Originalpris 1800kr. Storlek 40 men passar mig som är 40/41. Skor.

Vita Buffalo

Säljer mina älskade Buffalo. Bra skick. Ser smutsigare ut på bild än vad dom är i verkligheten. Originalpris 1800kr. Storlek 40 men passar mig som är 40/41

Buffalo london Buffalo Platå Platform Vita Skor

PRIS 600kr
STL 40
Kategori skor

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play