Kategorier Varumärken

Alla märkeskläder

En camo t-shirt, är i herrstorlek men har använt den som en oversized tröja! super bekväm och stylas lätt! {Köpare står för frakt eller hämtar i Upplands Väsby!}. T-shirts.
En camo t-shirt, är i herrstorlek men har använt den som en oversized tröja! super bekväm och stylas lätt! {Köpare står för frakt eller hämtar i Upplands Väsby!}. T-shirts.

Oversized Camo T-shirt

En camo t-shirt, är i herrstorlek men har använt den som en oversized tröja! super bekväm och stylas lätt! {Köpare står för frakt eller hämtar i Upplands Väsby!}

Trend Herr Tröja Grön Militärgrön Militär Army Camouflage Camo Tshirt Oversized Oversize Divided Hm H&m

PRIS 50kr
STL M-L
Kategori t-shirts
Märke hm

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play