Kategorier Varumärken

Alla märkeskläder

Gulligt litet linne från Kappahl✨ Den är i storlek 140 men passar XS-S beroende på hur du vill att den ska sitta. Köparen står för frakten, frakten är 22 kr. Toppar.
Gulligt litet linne från Kappahl✨ Den är i storlek 140 men passar XS-S beroende på hur du vill att den ska sitta. Köparen står för frakten, frakten är 22 kr. Toppar.

Linne✨

Gulligt litet linne från Kappahl✨ Den är i storlek 140 men passar XS-S beroende på hur du vill att den ska sitta. Köparen står för frakten, frakten är 22 kr

Kappahl Vintage Linne Linnen Toppar Topp

PRIS 50kr
STL 140/XS/S
Kategori toppar
Märke kappahl

Ladda ner appen

Köp, sälj & upptäck med PLICK

Hur funkar Plick?

Hur köper jag på Plick?

Köp din nya outfit på Plick. Tänk på de där skorna eller den där klänningen du alltid drömt om men inte riktigt haft råd med. Börja med att skapa en profil. En sökning bort kanske du hittar drömplagget till en tiondel av priset. Vågar du chansa på att inte skapa ett konto?

1. Sök

Öppna dörren till 100- tusentals second handplagg

2. Snacka

Kom överrens med säljaren och plagget kan bli ditt på några sekunder!

3. Köp!

Hur säljer jag på Plick?

Sälj dina bortglömda favoriter i appen. Har du tänkt på alla gamla favoritplagg som hamnar längre och längre in i garderoben? Med Plick får du en chans att ge dem nytt liv och dessutom tjänar du en slant på det. Din garderob kan vara en guldgruva för någon annan!

1. Fota

Fota plagget på dig själv eller häng det på en galge.

2. Tagga

Beskriv ditt plagg och gör det tillgängligt för andra fashionistas

3. Sälj!

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play