Kategorier Varumärken

Alla märkeskläder

Hur lägger jag upp en annons?

För att lägga upp en annons behöver du ladda ner appen. När du gjort det och är inloggad så klickar du på kamera symbolen i botten-menyn. Sedan fotar du plagget, fyller i beskrivning, storlek, pris, varumärket samt taggar annonsen med relvanta taggar. Sedan är det bara att publicera. Att lägga upp annonser på Plick är helt gratis!

Kostar det något att lägga upp en annons?

Att lägga upp en annons på Plick är helt gratis! Lägga upp annonser gör du via appen.

Hur redigerar jag en annons?

För att redigera en annons behöver du ladda ner appen, det går inte att redigera annonser från hemsidan. När du är inloggad i appen går du till annonsen du vill redigera och klickar på ikonen med de tre ”plupparna” och väljer ”edit”. Skulle det av någon anledning inte fungera kan du testa att logga ut och sedan in igen.

Kan jag sälja utan att använda Plick Safe Pay?

Ja, du kan sälja på Plick utan att använda den integrerade betallösningen. Dock kan inte Plick ta något ansvar för dessa transaktioner. Vi rekommenderar alltid att använda Plick Safe Pay för betalningar i Plick.

Hur fungerar Plick SafePay?

Plick Safe Pay är en integrerad betallösning som gör det möjligt att ta betalt för plagget direkt i appen på ett säkert sätt. Genom att använda Med Plick Safe Pay ökar du dina chanser att få dina plagg sålda snabbare då det ger köparen en återbetalningsgaranti om något skulle gå fel.

Kostar det något att använda Plick Safe Pay?

Vid försäljning med Plick Safe Pay tar Plick en avgift på 10% av den totala transaktionen plus en liten avgift för att täcka kostnaderna kopplade till det underliggande betalsystemet som hanteras av MangoPay.

Exempel:

Du säljer ett plagg för – 200 SEK

Kommissionsavgift (10%) – 20 SEK

Administrationsavgift – 5 SEK

Du behåller – 175 SEK

Var hamnar mina pengar när jag sålt ett plagg med Plick Safe Pay?

Om du säljer en vara med Plick Safe Pay så kommer pengarna in i din ”Wallet” som du hittar i din profil i apppen. Går ej att nå via hemsidan. Där kan du bl.a. se transaktionshistorik och göra utbetalningar till ditt bankkonto.

Vad är ”Plick Wallet” för något?

Plick Wallet är en tjänst som tillhandahålls av Plick. Pengarna i din wallet hanteras av Leetchi Corp SA, ett företag licensierat för att hantera digitala transaktioner (”MangoPay”). Alla intjänade pengar sparas i din Plick-plånbok. Du kan använda dessa pengar för att köpa andra objekt du gillar eller begära en utbetalning till ditt personliga bankkonto.

Vad innebär det att sätta upp en ”Plick Wallet”?

För att kunna ta emot betalningar behöver du sätta upp din ”Plick Wallet” detta gör du antingen i samband med att du lägger upp en annons eller från din profil. För att sätta upp den ”Plick Wallet” så krävs det att du fyller i ett kort registreringsformulär. Du väljer dock själv vilka annonser du vill ha Plick Safe Pay aktiverat på.

Jag har sålt ett plagg via Plick Safe Pay, hur tar jag ut mina pengar?

För att ta ut dina pengar går du till din profil i appen och klickar på ”View My Wallet” och väljer ”Payout”. Om det är första gången du ska ta ut pengar så behöver du koppla din ”Wallet” till ditt bankkonto. När det är gjort är det bara att välja belopp som du vill ta ut och godkänna. Överföringen till ditt bankkonto tar ca 3-5 bankdagar.

Kostar det något att ta ut pengar från min ”Plick Wallet”?

Plick Wallet är en tjänst som tillhandahålls av Plick. Pengarna i din wallet hanteras av Leetchi Corp SA, ett företag licensierat för att hantera digitala transaktioner (”MangoPay”). Alla intjänade pengar sparas i din Plick-plånbok. Du kan använda dessa pengar för att köpa andra objekt du gillar eller begära en utbetalning till ditt personliga bankkonto. MangoPay tar 20 kr för varje utbetalning. Plick täcker gradvis denna avgift för dig då vi hatar avgifter lika mycket som du gör, så om du totalt har sålt för mer än 200 kr är din kommande utbetalning gratis. Genom att gå till payout i din wallet så ser du hur mycket du har kvar att sälja för tills det att din nästa utbetalning är helt täckt av oss.

Ladda ner appen

Sälj dina bortglömda favoriter i appen

Hämta appen!

Hej Kompis!

I Plick-appen slipper du reklam och kan gratis lägga upp saker till försäljning. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play