Plick Second Hand

Second Hand kläder och accessoarer från hela Sverige

Alla märkeskläder

Kan jag betala med kort på Plick?

Om säljaren har Plick Safe Pay aktiverat på annonsen kan du betala den med kort. Betalar du via kort så är du täckt av Plicks återbetalningsgaranti om något skulle gå fel. Vi rekommendera att alla köp genomförs med den integrerade betallösningen för att undvika att du som köpare blir lurad.

Kan jag betala med Swish på Plick?

Om du kommer överens med säljaren om att betalningen ska ske via Swish så är det möjligt att genomföra. Vi rekommenderar dock alltid att använda den integrerade betallösningen för köparens säkerhet då vi inte kan lämna någon återbetalningsgaranti om köpet genomförs utanför systemet.

Hur får jag kontakt med säljaren?

All kontakt mellan köpare och säljare sker via den inbyggda chatten. För att kontakta säljaren loggar du in på webben eller i appen och tar kontakt via knappen som du hittar i annonsen. Skicka hellre ett meddelande för mycket för att försäkra dig om att affären är rätt för dig.

Hur fungerar Plick SafePay?

Plick Safe Pay är en integrerad betallösning som gör det möjligt att betala för plagget direkt i appen på ett säkert sätt. Genom att använda Plick Safe Pay erbjuds du som köpare en återbetalningsgaranti om något skulle gå fel.

Hur gör jag om säljaren inte aktiverat Plick Safe Pay?

Ta kontakt med säljaren via chatten och be säljaren aktivera Plick Safe Pay. Att använda den integrerade betallösningen är alltid det säkraste alternativet för dig som köpare.

Hämta appen!

Hej Kompis!

Plickwebben är i beta. Ladda hem appen gratis för att köpa, sälja, följa och likea. Plick finns på App Store och Google Play!

Gå till App Store Gå till Google Play Android app on Google Play